Van Gulik Vloeren

Over Van Gulik

Natuurlijk begrijpen wij dat u vragen heeft. Een woning of bedrijfspand stofferen gebeurt tenslotte niet elk jaar. Wat voor ons routine en gebruikelijk is, dat is voor u wellicht een vraagstuk. Wij behandelen klantvragen daarom nooit routineus. Uw vraag is voor ons het vertrekpunt voor een goed, doordacht advies. Ons produkt is maatwerk. Geen een klant is hetzelfde. U krijgt de aandacht die u verdient.

U krijgt van Van Gulik een uitgebreid advies over het efficient en optimaal stofferen van uw woning of bedrijfspand

Na een inventarisatie van uw wensen en ideeën verwerken wij deze informatie. Wat volgt is een gedetailleerd voorstel. Natuurlijk is in ons voorstel aandacht voor de uitstraling van uw woning of bedrijfspand en de leef- en/of arbeidsomstandigheden.

Kortom: wij adviseren vanaf het ontwerp tot en met de aflevering
De flexibiliteit-service en garantie waarmee wij u van dienst zijn en snelle levering zijn de sterke punten van Van Gulik-vloeren. Wij werken met korte lijnen, zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Onze producten zijn stijlvol én betaalbaar.

Na oplevering van de stoffering garanderen wij u dat u deel gaat uitmaken van onze tevreden klantenkring. Een klantenkring waar wij trots op zijn!